fbpx

Слави Трифонов гушна 3 милиона от концертите! (Рекорден брой зрители го гледаха на живо)

5 163

Слави Трифонов определено умее да прави пари! Гологлавият шоумен гушна около три милиона лева от трите концерта, които направи през уикенда.

Представленията за спектакъла „Има такъв народ“ в петък, събота и неделя минаха при невиждан интерес и при нито едно свободно място в 17-хилядната залата.

За пореден път Трифонов беляза рекорд в родната музикална история, след като през април т. г. той обяви дата за концерт в „Арена Армеец“, който се разпродаде за 5 минути. На следващия ден Слави и екипът му решиха да добавят втори спектакъл, който също блокира сайта на доставчика на билетите и за 10 минути ценните хартийки свършиха. Водещият от Би Ти Ви пое риск и с трета дата за концерт, която също бе разпродадена на феновете за броени минути, макар сравнително скъпите билети за подобна проява – от 25 лева за седящ до 100 лева за ВИП място.

„Арена Армеец“ се пукаше по шефовете и в трите дни на спектакъла. В публиката се чуваха коментари, че хора са се сдобили с правостоящ билет за 120 лева вместо редовната му цена от петдесетачка.

Елементарна сметка показва, че за трите си спектакъла Слави е лапнал 2 милиона лева. Един от основните разходи за събитието – наемът на залата в размер на 35 000 лева на вечер, е бил поет от спонсор, а Трифонов е успял да договори на бартер и други ключови разходи в организацията на събитието като осветление, хонорари на екипа, ефекти, частна охрана, кетъринг и пр.

В печалбата на Слави обаче не са калкулирани още приходите от авторски права и реклама, които тепърва ще се влеят в банковата му сметка. Концертите ще бъдат излъчени в праймтайма на Би Ти Ви през септември, като Трифонов ще прибере 50% от приходите заради факта, че се самопродуцира

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори