Слави Трифонов гушна 3 милиона от концертите! (Рекорден брой зрители го гледаха на живо)

Слави Трифонов определено умее да прави пари! Гологлавият шоумен гушна около три милиона лева от трите концерта, които направи през уикенда.

Представленията за спектакъла „Има такъв народ“ в петък, събота и неделя минаха при невиждан интерес и при нито едно свободно място в 17-хилядната залата.

За пореден път Трифонов беляза рекорд в родната музикална история, след като през април т. г. той обяви дата за концерт в „Арена Армеец“, който се разпродаде за 5 минути. На следващия ден Слави и екипът му решиха да добавят втори спектакъл, който също блокира сайта на доставчика на билетите и за 10 минути ценните хартийки свършиха. Водещият от Би Ти Ви пое риск и с трета дата за концерт, която също бе разпродадена на феновете за броени минути, макар сравнително скъпите билети за подобна проява – от 25 лева за седящ до 100 лева за ВИП място.

„Арена Армеец“ се пукаше по шефовете и в трите дни на спектакъла. В публиката се чуваха коментари, че хора са се сдобили с правостоящ билет за 120 лева вместо редовната му цена от петдесетачка.

Елементарна сметка показва, че за трите си спектакъла Слави е лапнал 2 милиона лева. Един от основните разходи за събитието – наемът на залата в размер на 35 000 лева на вечер, е бил поет от спонсор, а Трифонов е успял да договори на бартер и други ключови разходи в организацията на събитието като осветление, хонорари на екипа, ефекти, частна охрана, кетъринг и пр.

В печалбата на Слави обаче не са калкулирани още приходите от авторски права и реклама, които тепърва ще се влеят в банковата му сметка. Концертите ще бъдат излъчени в праймтайма на Би Ти Ви през септември, като Трифонов ще прибере 50% от приходите заради факта, че се самопродуцира

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via