fbpx

Шеф Ангелов се изгаври с участниците по ужасен начин (Снимки)

В родната версия на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen („Кухнята на Ада“) шеф Виктор Ангелов брутално се изгаври с участниците. Той даде на кандидат-готвачите да опитат различни пюрета, като едно от тях се оказа от пенис на бик.

При последната задача Шеф Ангелов тества вкусовите рецептори на участниците в едно сложно, но много забавно предизвикателство. Със затворени очи и запушени уши, лишени от зрение и слух, те трябваше да разчитат само на обонянието и вкусовите си рецептори, за да познаят различни храни, приготвени под формата на пюре.

Причинната за странната задача бе, че един истински добър професионален готвач трябва да използва всичките си сетива, докато готви.

Нито Гичка, нито Филип се представиха добре със задачата и нито един от двамата не успя да познае кое пюре е от круши и кое от лапад.

Последната им задача бе да опитат пенис от бик. „Хмм, това ми е много познато, ял съм го и преди. Това е някакъв боб“, поде представителят на синия отбор, а съотборниците му буквално се превиваха от смях.

Гичка също не се справи с разпознаването на продуктите в пюрето.

Когато разбраха какво са хапвали, на лицето на Филип лъсна тъповата усмивка.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x