Сънищата тази вечер са с огромно значение

Луната е в знак Скорпион днес, утре и до 03:08ч на 16 декември.

Тук е на гости на Плутон. Тя дава възбудимост, истеричност, промени в настроението, необходимост от психологическа регенерация, самоанализ, песимизъм, ясновидство. Въобще спектърът от качествата на падналата планета е много широк – прояви на безпощаден сарказъм, негативна психология, мизантропия, човеко-ненавистничество.

Още взискателност, раздразнителност, напрежение, чувствителност, проницателност, непредсказуемост на вътрешните преживявания. Под Луна в Скорпион се развива интензивен емоционален живот. Хората по-често стават раздразнителни, лесно се карат, участват в необичайни събития и срещат се с необичайни хора. Увеличава се подозрението и недоверието към всеки, който иска да получи информация или пари от него.

Действията са мотивирани от силни, преходни, моментни преживявания. През този период хората са склонни към остри и безмилостни критики. Когато са наранени, те реагират остро и ядосано.

Луна в Скорпион управлява репродуктивните органи, ректума. Половите органи са уязвими. Ето защо най-добре е да не се претоварва сексуалната сфера, най-добре е да има сексуално въздържание. В допълнение към това, не се препоръчва да се яде пикантна храна. Тези дни могат да влошат хемороидите, може да се появи запек. При това лечение е противопоказано.

Можете да лекувате ендокринната система (с изключение на простатната жлеза), гърлото, горните дихателни пътища, лечение на синузити, хрема, ринити.

При Луна в Скорпион:

Овен – Период на висока активност на подсъзнанието, емоционалността и сексуалността. Процесите на регенерация преминават добре. Благоприятно време за очистителни процедури. Много е важно да се поддържа чистотата на тялото, както и на мислите и желанията. Най-травмоопасното време. Избягвайте занимания с тежка атлетика, не вдигайте тежко. Възможни остри инфекции, възпалителни заболявания на репродуктивните органи, хемороидно кървене.

Телец – Във всяка ситуация е необходимо да се поддържа вътрешно равновесие. Повишена чувствителност към времето, климатичните и сезонните влияния. Има вероятност от алергични реакции и кожни заболявания, предавани чрез контакт. Неблагоприятно време за ходене при лекар, за хирургия и начална терапия.

Близнаци- Добро време за започване на лечение и оздравителни процедури. Избягвайте методите за изследване и приемане на лекарства с психотропни, хипнотични, наркотични и алкохолни съставки. Бъдете предпазливи към ухапвания от животни и насекоми. Лечебните процедури (особено кални бани) могат да причинят усложнения или дори заболявания.

Рак – Период на висока творческа и сексуална активност. Опасност от масовите видове спорт и многолюдни развлекателни мероприятия. Избягвайте силните страсти и емоционалните изблици. Възможни са сърдечно-съдови атаки, припадъци и разстройства на здравето от излишества в удоволствията.

Лъв – Интензивно стимулиране на подсъзнателните процеси. Доминиране на емоциите и желанията. Силна интуиция. Полезни са успокояващите водни процедури. От диетата изключете дразнещите и възбуждащите ястия, горещи и силни напитки. Пазете се от недоброкачествени и стари продукти. Възможно отравяне с гъби, консерви и домашно приготвени напитки с дългосрочно съхранение.

Дева – Период на силна възбуда. Възможни злополуки на места с голямо струпване от хора. Не използвайте веригите за обществено хранене. Откажете се от четенето и интелектуалната работа през нощта. Децата трябва да намалят учебното натоварване. Възможни остри заболявания на дихателната система. Опасност при воден транспорт.

Везни- Повишаване на виталността, работоспособността, защитните сили на тялото. Активиране на регенеративни процеси. Добро време за възстановяване на енергийния баланс. Избягвайте излишества в храненето и секса. Не допускайте преумората и неразумните енергийни разходи. Преохлаждането може да причини заболявания на гърлото и органите на половата система.

Скорпион – Прекомерна импулсивност, тенденция към резки промени в настроението, агресивност в емоциите. Полезни са физическите упражнение с високи енерго загуби. Пазете главата си. Изключете от диетата си месото и висококалоричните храни. Възможни са вирусни и инфекциозни заболявания, особено при епидемии, а също и сексуални инфекции.

Стрелец – Тревожност, безпокойство, изправяне очи в очи със страховете, активност на подсъзнателните процеси. Неблагоприятно време за биоенергийно въздействие, за обръщане към медиуми, екстрасенси, психотерапевти. Препоръчват се водните процедури и строг режим на деня. Откажете алкохола, всички транквиланти, хапчета за сън. Психически и емоционално нестабилните хора трябва да предприемат превантивни мерки, за да избегнат нощното бодърстване.

Козирог – Повишена е потребността от общуване. Опасност при контакти с електричество и падане от високо. Функционални нарушения на сърдечно-съдовата система. Полезно е ограничаването в диетата и очистителните мероприятия. Слабост на нервната и отделителната системи.

Водолей – Период на висока работоспособност и ефективност, но е желателно да се избягва умората, да се работи с големи групи хора и заседнал начин на живот. Активното ходене и разходките са полезни. Пазете от преохлаждане тялото. Възможно е влошаване на заболяванията на половите органи, бъбречно-каменните заболявания и хемороидите.

Риби- Периодът изисква умереност във всичко. Нарушения в здравето са възможни поради злоупотреба с мазни храни, преяждане, неразумни действия и примиряване със своите слабости. Неблагоприятно време за пътуване, нощна работа, интелектуална и умствена умора. Избягвайте необичайни храни и екзотични продукти.

26 лунен ден започва в 03:50 и продължава целия ден – пряко свързан с измененията в ценностната система на човек, когато той може да види себе си от страни. Не се учудвайте, ако усетите, че не ви достигат сили и ентусиазъм за осъществяване на сериозна работа. На някои им действа като ги освобождава от високите им изисквания и им помага да видят практическите аспекти на нещата.

Не се препоръчва да започвате или планирате нищо. Нещата може да се реализират точно на обратното. Внимавайте какво говорите, а най-добре е повече да мълчите. Ден за проверка на истинските ценности. Не се вземайте твърде на сериозно. Не правете от проблема проблем. Разпускайте.

Прекарайте този ден на спокойствие. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и др. чакат тези, които не са предпазливи. Благоприятен ден за посещение на храмове и манастири. За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции.

Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища – Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

26-ти лунен ден – символ:

Жаба, блато – Основните проблеми на родените в 26-ти лунен ден са психологически. Те твърде много размишляват над своите постъпки, мисли и въобще говорят малко. Да не се оставят в лапите на гордостта, тъй като това ги лишава от тяхната енергия. Притежават голям жизнен опит, въз основа, на който си съставят мнение за действителността и хората.

Ако не паднат духом поради житейските трудности, те ще имат добър живот и материална обезпеченост. Могат да печелят добри пари. Обикновено родените в този ден имат много деца. Цял живот са принудени да дават обещания и трябва да ги изпълняват. Привързани са към материалния свят и недостатъчно разбират духовните закони на нашето битие. Живеят доста сложен живот и трудно намират хармония със света.

Източник: Novini.bg

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via