fbpx

Рецидивист вдигна пищен купон с пури, питиета, пържоли, мезета и торта във Врачанския затвор

Пищен купон с пури, питиета, пържоли, мезета и торта е вдигнал в килия във Враца 34-годишният рецидивист Цветослав Борисов, известен като Цвети Борованския. Това показват кадри, които самият затворник публикува на страницата си във Facebook.

Компания на Борованския на трапезата му правят още няколко пандизчии. Пиршеството се вихри в затвора, където престъпникът излежава присъда от 3 г. и 4 месеца заради обир на църквата в село Ракево.

Като цяло престоят на Борованския в пандиза обаче изобщо не е скучен, показва активната му дейност в социалната мрежа. От нея се разбира, че бандитът свободно ползва зад решетките мобилен телефон, което е абсолютно забранено.

Борованския е пуснал десетки кадри от ежедневието си зад решетките, на които изобщо не изглежда притеснен от престоя си зад решетките. Напротив, радва се на спокойствие и очевидно нищо не му липсва.

От активността му в интернет се разбира, че през целия си престой зад решетките бандитът е разполагал със смартфон и не го е криел от останалите пандизчии. Те подозирали, че престъпникът бил шпионин на затворническите шефове и по тази причина те не са му прибрали смартфона, чието притежание е голямо нарушение на правилата.

От постовете на Борованския става ясно, че ще напусне пандиза през следващата седмица, това поне твърди самият той, цитиран от „България Днес“. По непотвърдена информация престъпникът е освободен предсрочно от пандиза за добро поведение. Това става 5 месеца преди да излежи цялата си присъда.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x