Продуцентът на „Господари на ефира“ получи златен скункс

Вчера „Господарите“ излъчиха видео, в което връчиха скункс на бившия си колега заради преиграването му в репортаж за храни с изтекъл срок на годност.

В него Митко Върбанов се извини на зрителите, които са се почувствали излъгани. Но той категорично заяви, че никога не е казвал, че е бил бит.

В днешното предаване Боби Ваклинов връчи златен скункс и на Джуди Халваджиян.

„Няма как да не се сещам след всичко, което се случи с нашия репортер Митко Върбанов“, каза Джуди на въпроса на Ваклинов дали се сеща защо е там.

„Все пак и аз да си кажа. Този златен скункс е за теб затова, че екипът на „Господари на ефира“ категорично и единодушно реши, че и ти като продуцент също трябва да понесеш своята отговорност за ситуацията, в която попадна предаването. А именно – тоталното преиграване на Митко Върбанов, след като приключва репортажа, извън склада“, подчерта Ваклинов още веднъж причината, заради която е там.

„Екипът е абсолютно прав. Отговорност се поема не само за хубавите неща, а и за лошите. Аз като продуцент съм длъжен да поема отговорността“, каза от своя страна Джуди, приемайки златния скункс. Той не пропусна да подчертае, че в държавата всички виновни си прехвърлят отговорността и никога няма виновни. Но той е готов да поеме отговорността в тази ситуация.

Причината да се стигне дотук според Халваджиян е, че той се е предоверил. „Ами предоверих се. Може ли 12 години да работиш с един човек и да не му се довериш?“, пита продуцентът.

„Аз ако имах най-малкия знак в годините, че той може да допусне такава глупост, щях много отдавна да съм взел мерки“, допълва Халваджиян.

До известна степен обаче продуцентът разбира, че с действията си Митко Върбанов се е опитал да промени ситуацията и това, че институциите се бавят.

Според него, начинът, по който Върбанов е действал не е бил правилният. Репортерът е успял да заблуди дори собствените си работодатели като се е включил от болницата в новините на телевизията.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via