Братът на бъдещата кралица на Англия фалира

От няколко години той управляваше фирма за ръчно изработени бонбони, но се оказа, че луксозните продукти не се котират никак успешно на пазара.

Да си брат на бъдещата кралица на Англия и да се провалиш не е нещо, което може да се подмине с лека ръка. Особено, когато си и чичо на бъдещия крал. Джеймс Мидълтън неведнъж се е оплаквал, че сестрите му са изтеглили печеливши карти. Но в същото време са повлияли пагубно на неговата кариера.

„Ужасно е да си брат на херцогинята на Кеймбридж. В края на деня аз съм просто Джеймс, но всички ме възприемат единствено като придатък на сестра ми“, споделя той в свое интервю.

Семейство Мидълтън е известно с амбициите си за висшето общество и постигнаха целите си. Кейт е омъжена за бъдещия крал на Англия — бракът им бе по любов, но връзката им до голяма степен издържа и благодарение на майката на Катрин — Карол Мидълтън.

Пипа от своя страна е омъжена за Джеймс Матюс — наследник на едно от най-големите финансови състояния в Англия. Семейството му притежава хотелски бизнес за милиарди, а състоянието им е почти толкова голямо, колкото и това на семейство Тръмп. Но те не афишират.

Интересно е, че именно семейство Матюс спаси брата на Кейт Мидълтън след фалита. Свекърът на Пипа предложил на брат ѝ да организира екскурзии и други занимания за гости в Шотландия. Семейството има хотел там и Джеймс е ангажиран като домакин и туристически гид около езерото Лох Нес. Именно затова и Пипа се надява брат й да се укроти. И новата му работа да му помогне да си стъпи на краката.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via