fbpx

„Проблемът е във вас“, обърна се към журналистите премиерът Бойко Борисов

„Проблемът в свободата на словото е в собствениците на медии“. Това заяви премиерът Бойко Борисов в ефира на Нова. Той е категоричен, че властта няма отношение към това.

Проблемът не е политически или имиджов, а на медиите, обясни Борисов. Той не е отказвал да говори пред медии. Журналисти се били „обаждали“, че Борисов им бил забранявал да пишат това или онова.

„Нима националното радио или националната телевизия работят за правителството“, пита Борисов и добави, че той никога не е давал интервю там.

„Проблемът е във вас“, обърна се към журналистите премиерът.

„Държавни за националното радио и националната телевизия – никой от тях не може да каже, че правителството му е оказало натиск“, категоричен е премиерът.

Министър-председателят изтъкна, че всяка държава има проблеми и даде за пример САЩ. Ако се извадили думите на американския президент, CNN и Facebook, Америка изглеждала като най-тъмната страна на света.

Премиерът припомни и случаят с депутата Антон Тодоров, който отправи заплашителни реплики към журналиста Виктор Николаев.

„След един ден вече не беше депутат“, акцентира Борисов. „Само заради „столчето“ и вече не беше депутат – така действа ГЕРБ“, отсече премиерът.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x