Български тираджия е намерен мъртъв във Франция

41-годишен мъж от Благоевград е намерен мъртъв във Франция.

Методи Гръчки е работил като международен шофьор в транспортна фирма от областния център на Пиринско.

Миналия четвъртък от фирмата се чули с него за последен път и после шофьорът спрял да вдига телефона си. Два дни негови близки и шефове се опитвали да се свържат с него по телефона, но опитите им не се увенчали с успех, пише Struma.com.

Местоположението на камиона му е било засечено с GPS. Возилото е намерено на паркинг, а водачът му лежал безжизнен. Твърдеше се, че младият мъж е починал два дни преди да бъде открит.

Методи е издъхнал по време на почивка, а минути преди това е разговарял по телефона със съпругата си и по нищо не личало, че се чувства зле, разказаха запознати пред. Трагедията разтърси всички, които го познават. Методи има прекрасно семейство с две деца. Черната новина потресе и гилдията на международните шофьори в Благоевград.

Изключително трудна и отговорна е работата им, това създава страшно напрежение на момчета, коментираха негови приятели, узнали черната вест.

Потресен от случилото се е и собственикът на фирмата, Кирил Златков, който бил в близки приятелски отношения с Методи и семейството му.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via