Причините, поради които обувките ви изглеждат евтино

Опитвайки се да следват модните тенденции, някои жени забравят, че една скъпа и известна марка не гарантира идеалната визия.

И обувките играят важна роля, когато се срещате с нови хора. Ако все още носите неприятни високи токчета и червени лачени обувки от кожа, тази статия определено е за вас.

Събрахме 9 причини, поради които нашите скъпи обувки изглеждат евтини.

9. Много блестящи детайли

Скъпите рокли, украсени с кристали, могат да изглеждат наистина страхотно, но обувките, покрити с блестящи детайли, винаги изглеждат неподходящи и странни. Също така, кристалите, използвани на обувките, обикновено са с лошо качество и могат да паднат по време на първото или второто носене.

Ако обичате лъскавите обувки, изберете обувки в метални нюанси.

8. Изключително високи платформи на обувки

Някои ниски момичета предпочитат да носят високи платформи на обувките. Но въпреки цената, тези обувки не изглеждат скъпи или елегантни. Високите платформи превръщат краката в “копитата” и цялото тяло изглежда непропорционално. Препоръчва се да изберете малки обувки или обувки без платформа изобщо. За да изглеждате красиво, наистина трябва да поставите класически токчета.

7. Комбиниране на няколко цвята

Опитайте се да избегнете прекалено многото цветове, защото те превръщат скъпите обувки в евтини обувки. Не забравяйте, че не се препоръчва да се смесват повече от 2 цвята.

Пълния списък ТУК!

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via