fbpx

Превърнете тази дума в своя мантра

Искате да бъдете по-успели? Тогава не се преструвайте, че знаете всичко, казва Тилман Фертита, председател и главен изпълнителен директор на Fertitta Entertainment, която притежава веригата ресторанти Landry’s, както и казината Golden Nugget

Въпреки че е милиардер, Фертира признава, че не разполага с всички отговори.

„Мисля, че успелите хора по света са тези, които казват: „Не зная всичко.“ Защото мога да ви уверя, че всеки ден научавам нещо ново,“ казва той.

Милиардер: Превърнете тази дума в своя мантра

Вместо това започнете да превръщате тази фраза в своя мантра. „Това нещо, което проповявадвам — промяна, промяна, промяна.'“

Тази мантра е част от ежедневието на този бизнес магнат. По негово мнение тя е от съществено значение, за да може човек да е постоянно в крак със случващото се.

„Всеки ден за мен е процес на научаване на нещо,“ казва Фертита. „Когато вечер си легна, знам, че през този ден съм научил нещо ново.“ Ако изберете да не го правите, това може да е лоша новина за кариерата ви.

„Ако не желаете да се променяте, да се променяте и пак да се променяте, няма да имате успехи в днешния свят, защото той се движи много бързо,“ казва Фертита пред CNBC.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x