Правете това всяка сутрин и гарантирано ще се отървете от излишните килограми

Нашият свят е изключително вреден. От изпаренията на вредни газове, които дишаме ежедневно по пътя си към работата, боклуците, които ядем, продуктите за красота, които разрушават нашите телесни хормони, до химикалите в нашите плодове и зеленчуци.

В отговор на тези замърсители, телата ни произвеждат мастни тъкани, който съхраняват токсичните вещества. Звучи доста гадно, нали?

Нашето тяло има някои доста невероятни функции. То има естествен капацитет да се защити. Нашите системи могат да детоксират и да се чистят. Ако те са невероятно възпрепятствани, може да имате тежко заболяване. Това биха могли да бъдат допълнителните 15 килограма телесно тегло, с които се борите и не можете да свалите.

Това може да бъде и причината за общата ви умора, лошото храносмилане, увредената имунна система и непоносимостта към храната. Това може да е един от най-фундаменталните фактори за вашите проблеми. Факторите, от които не можете да избягате. Идеята на тази публикация е да ви предложим ясен метод за стартиране на процедурата за изгаряне на мазнините.

Нещо, което можете да направите в собствената си къща с идеалното вещество. Просто го направете, опитайте. Нарича се ранен сутрешен лимонов еликсир. Направете го рано сутрин и веднага го консумирайте.

Стремете се да използвате естествени продукти, ако е възможно, вместо техните еквиваленти.

Активни съставки:

1 чаша вода на стайна температура

Сок от 1 лимон

1 чаена лъжичка

суров ябълков оцет

1 чаена лъжичка суров мед или няколко капки стевия

1/2 инча пресен джинджифил корен или 1/4 чаена лъжичка зелен джинджифил.

ЗАБЕЛЕЖКА: 

Ако се почувствате зле или почувствате стягане в гръдния кош след като сте изпили суровата лимонова отвара, махнете суровия ябълков оцет. Тази реакция може да се получи от изпускането на микроби от нежеланите токсични вещества.

Непрекъснато консумирайте лимоновия еликсир, отстранявайки оцета поне за 3 дни и след това пробвайте да го въведете отново или да използвате само половин чаена лъжичка ябълков оцет. Ако продължавате да се чувствате зле при повторно въвеждане, консумирайте само лимонната вода.

Невероятни предимства на сутрешния лимонов еликсир!!!

Ако започнете деня си със сутрешния лимонов еликсир , физически, тялото ви определено ще реагира, като увеличите ензимите за храносмилането на храната и ще стимулирате храносмилането. Вашият черен дроб ще пуска токсични вещества.

Той ще изчисти мазнините в тялото. (Изключително !!!). И определено ще получите здравословна и добре балансирана доза витамин С и калий от минералите.

Тя също така ще намали теглото Ви. Нивото на кръвната Ви захар ще започне да се нормализира. рН в тялото Ви ще стане по-алкално.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via