Потвърдиха самоличността на стрелялия по бившия македонски министър

Жаклин Димовска, дъщеря на Любчо Стояновски, за който се сочеше, че е извършителят на опита за убийство срещу бившия македонски министър на здравеопазването Никола Тодоров потвърди, че именно той е извършителят, предава „Нова ТВ“, цитира “Фокус”.

Димовска, която е майка на 9-годишната Тамара, починала от сколиоза (това се сочи като мотив за действията на Стояновски) заяви, че е в шок от нападението и научила за него от медиите.

„Нищо не показваше, че е планирал подобно нещо. Не знам откъде е взел пистолета. Има недоволство в семейството, но никой не си е помислял за такива действия. Не съм очаквала, че това може да се случи.

Убийството не е решение. Това е шок за мен, осъждам насилието, въпреки че ми е баща. Цял живот се борих за справедливост и ето какво се случи. В моето семейство никога не е имало насилие“, каза още Димовска.

Инцидентът се случи по-рано в четвъртък пред сградата на Министерството на здравеопазването в Скопие. Съобщава се, че Никола Тодоров не е пострадал, но няма информация къде се намира в момента. Нападателят е задържан.

Достъпът до ведомството е блокиран от полицията, която извършва оглед на мястото.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via