fbpx

Последните гласови съобщения на Емилиано Сала

Изчезналият в Ламанша 28-годишен нападател Емилиано Сала е изпратил гласово съобщение на приятелите си в минутите преди неговият самолет да се разбие край Нормандските острови.

Рекордният трансфер на Кардиф, закупен за 18 милиона евро, пътуваше към новите си съотборници, след като се сбогува със старите и взе последните си вещи от досегашния клуб Нант.

Частният му самолет изчезна от радарите около 20:23 часа местно време в понеделник и от него няма следа, въпреки мащабно претърсване в района. От съобщението личи, че Сала е осъзнавал, че минутите му на този свят са преброени.

Ето какви са тъжните думи на Сала към приятелите във вероятно последните му мигове в общата им група в WatsApp: „Здравейте, братлета, как сте, луди хора? Много съм изморен, бях в Нант и правих много неща, които не спират. Сега съм на самолет, който най-вероятно ще падне, а отивам към Кардиф, за да тренирам с момчетата утре. С моя нов отбор“.

След това изпраща следното гласово съобщение: „Как сте, хора? Ако не чуете нещо от мен в следващия час и половина, не мисля, че е нужно да се изпраща някой да ме търси. Страх ме е!“

Сала е изпратен до летището от своя приятел и вече бивш съотборник – защитника Никола Палоа. Нападателят е пътувал със същия самолет от Кардиф до Нант и се е оплакал от качеството на полета.

Споделил е, че самолетът издава странни звуци и е имал затруднения с излитането. Непотвърдена информация сочи, че на пилотът са му били нужни три или четири опита, за да издигне машината.

В Кардиф и Нант фенове се събират и поднасят цветя, молейки се за добри новини, но такива в настоящия момент са в сферата на фантастиката.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x