fbpx

Първо в Novinite.EU! Васил Иванов заби нож в гърба на Сарелска! Ето какво ще свърши след часове благодарение на Слави Трифонов

179

Тази вечер ще гостувам в Шоуто на Слави за да представя едно от разследванията ми, които бе спряно от Дарина Сарелска – директор на “Новини и актуални предавания” в Нова телевизия.

Това написа преди минути журналистът Васил Иванов в личния си профил във Фесйбук.

„Фрапиращ случай на нарушения и корупция в съдебната система. С мен гост ще бъде и действащ съдия, който ми подаде сигнала и както тогава беше готов, така и сега ще разкаже с лицето си за скандален случай с шефката на един български съд.(близо до граничен пункт и митница).

Така, че аз не успях да излъча това разследване по Нова, сега то ще излезе на бял свят, заснето по дадена от мен информация от екипа на Шоуто на Слави”, пише още журналистът, напуснал Нова телевизия заради цензура.

„Заедно със съдията в студиото ще ви покажем скандалния случай. И сами преценете – има ли “поръчковост” някаква, с което Сарелска обясни спирането на материалите ми(обясни го след като напуснах заради цензурата й 🙂

Тепърва в Щоуто на Слави ще презаснема и покажа там спрените си разследвания. Всички да прецените колко са “поръчкови”. Така, че тази вечер 10.30 ч Шоуто на Слави”, приканва Иванов.

Дали обаче предаването на Слави няма да бъде отново свалено от ефир – предстои да видим.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...