fbpx

Палавата готвачка Божана разкри чувствата си към Петко

Божана Кацарова разкри какви са отношенията им с Петко Димитров и влюбена ли е наистина в него, както се твърдеше в медиите. Готвачката даде специално интервю, в което разкри още има ли проблеми с алкохола и става ли ководещ на „Хелс китчън“.

Божана е категорична, че няма проблем с алкохола, както се писа. „Напих се в Къщата веднъж. Обичам твърдението: „Пия за спорта“, даже си бях взела тениска с такъв надпис, но реших да не я слагам. Не съм алкохолик, а бохем. Нямам проблем с алкохола, нито с наркотиците, нито със сексуалността си, не съм лесбийка. Аз съм една прекрасна жена, която няма почти никакви проблеми и е много щастлива“, казва Божана пред „Шоу“.

Появиха се слухове, че Кацарова е влюбена в Петко Димиторв. „Това потвърждава, че вътре има много лабилни хора. Как може трима души да се сприятелят до такава степен, че да изглеждат както един човек и на никой да не му прави впечатление. А когато една жена иска да е приятел с един мъж, значи е влюбена в него?!“, пита се готвачката. „Влюбих се в жената на Петко – Яна! И ако тя беше останала до края – това щеше да е истинският победител“, казва Божана.

„Много се подразних на тези твърдения, защото не могат да разберат какво е да си над нещата и да намериш общ език с човек, който работи нещо, което ти не одобряваш особено. За никого не е тайна, че не съм привърженик на попфолка. Но Петко е също над нещата и има хубаво виждане за живота. На него тези подмятания му повлияха по някакъв начин, защото все пак е мъж“, искрена е Кацарова за отношенията си с бизнесмена.

Готвачката споделя също, че няма да става ководещ на „Хелс китчън“. „От къде се получи този слух?! Кой го подхвърли? Докато от „Хелс китчън“ не напишат: „Божана Кацарова е новият водещ“, аз не бих могла да знам. Няма официално становище по тази тема“, каза тя.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x