fbpx

Отведоха с линейка Христо, който уби зверски собствената си баба

1 767

Обвиненият в убийството на баба си Христо Спасов от Велинград колабира и повърна в съдебната зала по време на делото за определяне на постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража”, поискана от прокуратурата.

Делото протичаше спокойно, когато арестантът каза, че се задушава, поиска да бъдат отворени прозорците на залата и заяви, че има алергия на белите дробове.

29-годишният мъж започна да кашля, преви се и повърна в краката си. Той незабавно беше изведен от залата, а по разпореждане на съдията беше извикана Спешна помощ. След преглед в стаята за арестанти, Христо Спасов беше отведен с линейка в болницата в Пазарджик, където ще му бъдат направени пълни изследвания и той ще бъде оставен за наблюдение.

Велинград още е в шок от бруталното убийство на 71-годишна жена от собствения й внук Христо Спасов, когото съседите определиха като тих и скромен човек. Вчера семеен скандал завърши с жестокото убийство във Велинград на бабата след като нападателят посегна преди това и на майка си, съобщава “Канал 3”.

На този етап не е ясна причината за насилието, 29-годишният убиец е задържан за 72 часа в ареста на Районното управление във Велинград.

Приятелите на Христо го описват като отличник в училище, амбициозен, момче винаги давано за пример. Затова и днес никой не може да повярва, че жестокото убийство е извършено от Христо. Той живеел с майка си и баба си. Баща му е международен шофьор и рядко се прибира във Велинград.

Малко хора в курорта знаят с какво точно се занимава Христо. Негови познати казват, че работата му е свързана с компютърни системи, но не знаят подробности. От полицията са категорични, че точните причини за жестокото убийство ще станат ясни в хода на разследването, което се ръководи от прокурор от Окръжна прокуратура-Пазарджик.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...