fbpx

Жана Бергендроф изпадна в депресия

934

Червенокосата изпълнителка съвсем се покри след провала на последното издание “Евровизия”, където заедно с други трима изпълнители изпяха песента “Кости”. Международното жури не оцени подобаващо родната група и това подействало много зле на Жана. “Засега няма нови проекти”, казва и самата певица.

Тя е изпаднала в депресия, а единствените пари, с които се препитава, са издръжката от датчанина Стефан Бергендорф за 8-годишния им син Лео, който живее и учи в София. Напоследък гласовитата Жана се мъчела по всевъзможни начини да се доближи отново до бившата си издателка Саня Армутлиева, шушукат под сурдинка в музикалните среди, пише blife.bg.

Преди няколко години шефката на “Вирджиния рекърдс” скъса всички договори с Бергендорф и категорично прекъсна работата си с нея. Причината – несериозно отношение към поетите ангажименти, системна употреба на алкохол и дори лека катастрофа, причинена след употреба на наркотици. Самата Армутлиева неведнъж е казвала, че Жана е една от най-талантливите изпълнителки, които е открила по време на кастинг за музикално риалити, пише България Днес”.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори