Отговориха на сигнал за непочистен сняг през лятото

Пълен абсурд в София. Столичният инспекторат отговаря на сигнал за непочистен сняг чак през лятото.

Гражданин чака осем месеца, за да научи почистила ли е тротоарите общината, предава Нова телевизия.

Месецът е декември миналата година! Мъж подава сигнал до Столичната община за непочистен тротоар от лед и сняг на улица “Златен рог” до бул. “Джеймс Баучер”. Фрапантното е, че получава отговор 8 месеца по-късно!

„Институциите в България не смятат, че е необходимо да реагират адекватно и навреме! А просто си спазват свои процедури, разтеглени във времето с месеци и накрая получаваме комични и заслужаващи пълна подигравка отговори, че през Август нямало сняг в София! Каква изненада!”, коментира Борис Бонев от „Спаси София”.

Изненадва ли се обаче общината?

„Не бих казала, че е пълен абсурд! По-скоро административно недоглеждане! Администраторът го е забавил, за което той е уволнен! По-важно е да се знае, че отговорът може да е закъснял, но действията не са закъснели”, коментира Анета Савова, “Връзки с обществеността” – Столичен инспекторат.

А иначе би трябвало отговор на сигнал да получим до 30 календарни дни. За нередности можем да звъним на посочените телефони или да изпратим мейл. Но пак гаранция ще има ли ефект нямаме.

Като гражданин подавам сигнал до Столичната община за пълния мрак в парка “Гео Милев”. Няколко седмици никакъв ефект. След като реших това да стигне до ушите на кмета Йорданка Фандъкова, изненадващо осветлението беше подменено.

Гражданин чака осем месеца, за да научи почистила ли е тротоарите общината

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via