Орхан Мурад към ДАЗД: Да заповядат, чакам ги с отворени обятия

Пушенето на марихуана и секссцените в новия клип на Сузанита са менте, твърди бащата на певицата Орхан Мурад.

Той е категоричен, че декларацията, която изисква Държавната агенция за закрила на детето е безсмислена, тъй като придружава Сузанита навсякъде и очевидно е запознат с действията й, съобщава “Телеграф”.

“Въобще не искам да коментирам. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда да говорим две години поред едно и също нещо. Агенцията ако има въпроси да ги зададе към мен. Да заповядат, чакам ги с отворени обятия”, споделя Орхан Мурад.

Очевидно той и съпругата му Шенай са присъствали на снимките на видеоклипа към песента “К’во става, брат” и най-вероятно са наясно как дъщеря им имитира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния й партньор Ангел. Това придружено с пушенето на марихуана и средните пръсти, които сочи, се приема крайно непрофесионално от страна на нейните колеги, допълва изданието.

“Нямам против чупките в кръста, но да се правиш, че лапаш на някого… Стига, не това е начинът. Въпреки че гнусният шоубизнес диктува правилата”, разкрива Крум, който в миналото си партнираше с блондинката.

От ДАДЗ уточняват, че в момента правят проверка, дали действително родителите са дали разрешение в писмен вид за кадрите.

“Няма развитие по случая. В момента правим проверка, сезираме СЕМ по отношение на видеото. Това, което искаме да установим е дали родителите действително са дали разрешение в писмен вид за кадрите, декларацията е задължителна когато лицето е непълнолетно.

Колегите работят по сигнала – това със секссцените и пушенето на марихуана. Те са и най-фрапиращи. Изпълнителката се опитва да рекламира нещо абсолютно забранено и не само. СЕМ могат да изискват от продуцентите спиране на излъчването на видеото по съответните телевизии”, коментират от ДАДЗ пред вестника и допълват, че случаят “Сузаните” е задминал скандала, който се разрази след излъчването на първия клип на Гери-Никол.

Последователите на Сузанита са убедени, че видеото ще бъде свалено до дни.

Следвайте ни в социалните медии