Омега мъжът – що е то?

Казват, че жената е тази, която избира мъжа до себе си. Различаваме два типа мъже. Едните са алфа, а другите бета. Но забравяме, че има и трети тип и това е омега мъжът.

Докато алфа типът иска винаги да изпъкне от тълпата, да демонстрира сила, влияние, интелект, бързина и това донякъде е хубаво, жените сякаш се нуждаят от нещо по-различно.

Някой който да види тяхната уникалност, някой който да се чувства удобно в собствената си кожа, без да се опитва да остане сам под светлините на прожекторите.

Как да разпознаем омега мъжът?

Той предпочита да бъде сам

Омега мъжете обикновено са интровертни типове. Освен че не искат да бъдат в центъра на вниманието в големият поток от хора, тълпите ги карат да имат нужда да презаредят емоционално. Те са си самодостатъчни, но това не означава, че не ценят добрата компания.

Той управлява събитията

Един омега мъж може да разпознаете по това, че не манипулира нещата за своя собствена изгода. Вместо това просто позволява на нещата да бъдат такива, каквито са. За него няма смисъл да се бори за нещо, което не го интересува. Докато алфа мъжът се съревновава за най-доброто място, омега доволно гледа.

Излъчва спокойствие

Омега мъжът излъчва спокойствие, сигурност, което го прави и толкова привлекателен. Чувствителен към нуждите на другите, той е готов да ви изслуша, когато имате нужда да говорите, да ви направи релакс масаж без да го молите затова, да гледа с вас любимия ви филм, дори и да не го харесва.

ЕТО И ДРУГИТЕ ОТЛИЧИТЕЛНИ ЧЕРТИ НА ОМЕГА МЪЖКАРЯ!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via