Николета отново стана за смях! Фенове към нея: Николета, смешна си!

Със скандал завърши вчера събитието „15 години Плейбой в България“.

А той, разбира се, беше сътворен от кралицата на този тип действия Николета Лозанова, която украсява със супер секси визия юбилейния брой на списанието.

Какво всъщност се случи?

На финала на вечерта водещите една по една извикват на сцената 15 плеймейтки, които са били корици на мъжката библия. Последното име, което се произнася на микрофона, е на Николета Лозанова. Тя обаче продължила да си седи на ВИП сепарето в компанията на приятели.

Другите 14 момичета чакаха на сцената като простряно бельо, но НиЛо не ги удостовери дори и с поглед. С това действие тя се опита да изложи своите близки приятелки – русата и черната Златка, като ги “принизи” до другите плеймейтки, а тя седи и се смее ехидно отстрани.

Неслучайно Николета остана сам сама. Дори най-близкият й приятел Калин й обърна гръб и единственият, който остана до нея е коафьорът й Венелин. Но до кога?

Говори се, че причината за отказа на Лозанова била, че не е искала дори и да има обща снимка с толкова евтина стока. Николета все по-често забравя, че не е кралска особа и става за смях с подобен тип изяви.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via