fbpx

Невиждана жестокост потресе Благоевград навръх Цветница! Запалиха сакато куче в двора на професионалната гимназия (БРУТАЛНИ СНИМКИ 18+)

Живо, болно и сакато куче бе запалено тази нощ в близост до двора на Професионалната гимназия в Благоевград, съобщава struma.com.

Невижданата човешка жестокост, изстреля на място представители на дружество за защита на животните и полиция, рано тази сутрин.

Кучето било обгрижвано от представител на сдружение „Надежда за четириногите“, цяла зима, след като е намерено изоставено.

Емилия, е жената, която с месеци носила храна на животинчето, построила му къщичка, но тази сутрин буквално онемяла при страховитата гледка.

Къщичката и кучето били опожарени. Хората, в квартал „Запад“, които живеят в съседство и познавали кучето са ужасени от проявената жестокост. Имат подозрения за подпалвача, но разчитат полицията да си свърши работата.

Емилия Янева бе буквално потресена от случилото се. „Нямам представа как е станало всичко, предполагам, че кученцето е било живо, когато са го залели с бензин и са го запалили, давам показания в полицията и се надявам, злодеят да бъде разкрит“, каза Янева.

Припомняме, че в района действаше преди време отровител на кучета и котки, говореше се, че е служител в полицията, има заведени дела по случая. Следим какво ще установи аутопсията на кучето и как точно е загинало клетото животинче.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x