Невероятна драма с жена и такси във виелицата на Аспарухов мост!

Жена е изпаднала от такси след инцидент по заснежения път на Аспаруховия мост във Варна, разказаха пред БЛИЦ очевидци. Драмата се разиграла преди около два часа в лентата за към града.

Жената пътувала на предната седалка в таксито. Автомобилът се занесъл по заснежения път, шофьорът не успял да го овладее и той се забил в разделителната мантинела. От удара вратата се отворила и клиентката изпаднала от таксито.

От полицията потвърдиха пред БЛИЦ за инцидента и поясниха, че зад волана на таксито е бил 38-годишен шофьор. Няма данни за възрастта на пътничката. По първоначална информация тя не е пострадала тежко. На местопроизшествието е бил и медицински екип. Жената е откарана за преглед. Имала е оплаквания от болки в главата, вследствие на удара.

От Спешна помощ във Варна обясниха, че получават редица повиквания в днешния ден. Придвижването на линейките е трудно и пристигането на екипите на адресите се забавя поради усложнената метеорологична и пътна обстановка. До момента няма необслужен адрес, подчертават спешните медици. Сериозен проблем е фактът, че заради снегонавяванията и лошото време, болните предпочитат да звънят на Бърза помощ, а не да се свързват с личните си лекари. Тъй като е невъзможно спешните медици да обслужат всички адреси, с предимство са критичните случаи. От ЦСМП-Варна апелират пациентите да се обръщат към личните си лекари, ако не става въпрос за неотложни случаи.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via