fbpx

Неочаквана изненада учуди Динко от Ямбол

Вчера ловецът на бежанци Динко Вълев навърши 32 години. Заедно със стотиците пожелания, засипващи го от близки и приятели от сраната и отвъд океана, ямболията с противоречива слава получи и неочакван подарък.

На излизане от магазин в родния си град, Динко откри капака на умопомрачително скъпия си джип отрупан с цветя, балони, скъпи алкохолни напитки и бутикова торта. Подаръците затрупали возилото обаче се оказали от анонимен почитател на ямболския бизнесмен. Изненадан и зарадван от ексцентричния подарък Динко побърза да качи снимка на колата във фейсбук с призив към неизвестния изпращач.

„Не знам от кой са тези неща, зарадва ме. Жестът е важен, да излезеш от магазина и да видиш колата окичена… поне да бяхте оставили една картичка с пожелания все пак, но рожден ден“, написа Динко в личния си профил.

До края на празничния ден, така и не стана ясно кой е отрупал G-класата за близо 200 хиляди лева с луксозните подаръци, но по червените рози можем да заключим, че е някой много близък човек. Сред заподозрените в нестандартната изненада е и майката на първата рожба на Динко.

Припомняме, че преди броени дни ямболията стана баща на прекрасна дъщеричка. Виктория се роди на 11-ти януари в старозагорската болница. Бебето е кръстено на цялата фамилия, тъй като половинката на гордия баща се казва Весела, а майка му и баща му са Веска и Вълю.

Източник: blitz.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x