fbpx

Наркоманка похити бургаски тираджия

30-годишната Диана Куртева от Сливен е похитителката на тираджията от бургаския квартал „Меден рудник“.

По данни на полицията тя е наркозависима. Съгражданите върдят, че често са я виждали дрогирана, злоупотребявала и с алкохол.

Именно Диана е в основата на отвлечения бургазлия. Тя предлага на алтернативния си любовник в Сливен – 32-годишния Станислав Стоянов, да „издоят” окончателно бургаския глупак.

С жертвата от Бургас тя се запознава във Фейсбук, представяйки се за приятна и нуждаеща се от любов жена с малко дете. Снимките, които му праща, действително отговарят на образа, който тя успяла да си изгради пред наивника.

В края на август Диана му гостува в Бургас и той похарчил за нея няколко хиляди лева по магазини и ресторанти. След това жената се прибира в Сливен и подготвя покушението – с цел източване на дебитните карти на бургазлия.

На 8 септември вечерта младият мъж, който работи като шофьор на ТИР в Германия, отива на гости на Диана. Когато пристига в Сливен обаче, бургазлията и сливналийката се скарват. Тогава в стаята нахлуват двама мъже с качулки на главата, повалят младия мъж на земята – завързват бургазлията със свински опашки, покриват главата му с чувал и започват да го измъчват.

Методите били повече от жестоки – държали са лозарска ножица и са го заплашвали с рязане на пръсти, с набиване на кол, имало е и сексуални извращения. Държан е в плен близо 30 часа в къща в сливенския квартал „Комлука“.

В това време похитителите се опитват неуспешно да източат кредитните му карти. В крайна сметка му открадват 200 лв. и два мобилни телефона, след което го захвърлят на изхода на Сливен. Сигнал към полицията е подал самата жертва.

Похитителите са заловени.

Източник: Марица

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x