fbpx

Баща на пребит от Лазар Влайков: Счупи бутилка в главата на сина ми

Бившият председател на Общинския съвет в града Лазар Влайков е пребил младеж във Виноградец през 2014 г. Влайков е притежателят на пистолета, с който по време на рожден ден беше застрелян Атанас Тонков, собственик на заведение в село Виноградец.

Пред БТВ бащата Йордан разказа за премеждията им. „През 2014 г. семейството на сина ми идва да почива в къщата ни в селото. Ние не живеем там. Отива заедно със съпругата си и приятелите им във винарната във Виноградец. Компанията, в която е сина ми служителката в заведението ги заплашвала с Лазар Влайков и следват псувни.

На другия ден Влайков иска телефона на моя син, за да се разберат, след което идва в къщата ни. Влайков започва да отправя заплахи към сина ми Спас. Синът ми реагира като го призовава да се разберат по мъжки. След това Влайков смекчава тона и сина ми му се извинява. В крайна сметка си стискат ръцете“, азказва бащата Йордан.

„На Нова година има ново спречкване. Потърпевшият отива за да празнува и Влайков го напада. След това синът ми го сваля на пода. Влайков взима една бутилка и я счупва в главата му. След което е пребит.

След този случай направихме опит да го осъдим, но не стана нищо. Оказа се, че той е общински съветник,а зад гърба му стои някакъв прокурор. Разбрахме, че и преди са водени дела срещу него, но са били прекратени. Сега искаме справедливост“.

Източник: novini.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x