Най-любопитните секс рекорди в света

Сексът е доста субективно понятие, но все пак има хора, които успяват да поставят рекорди в тази така приятна дисциплина. Днес ще ви разкажем именно за тях – какви точно са тези секс рекорди и какво представляват.

Нищо чудно да ви вдъхновим да подобрите някои от тях. Или поне да направите няколко опита…

В галерията ни ще откриете най-забавните, щури и интересни секс рекорда, които със сигурност ще ви смаят.

Най-големият бордей е построен в САЩ. Още през 1899 година по крайбрежието на Сан Франциско е бил вдигнат публичен дом с 450 стаи. Той се нарича „Нимфа“. Този рекорд още не е подобрен.

40-годишният американски актьор и сценарист Джон Фалкон се гордее със своя полов член. Във възбуденото състояние той достига 34 сантиметра и това е най-дългият регистриран пенис в света.

Най-скъпият порнофилм за всички времена се смята „Калигула“ от 1980 година. Цената му е 17 милиона долара.

Най-много полови актове за едно денонощие е направил порноактьора Джордж До, който задоволи 55 жени за един ден. От страна нежния пол рекордьорката е колежката му Лиза Спаркс, която за един ден се отдала на 919 клиенти.

Най-продължителният полов акт е извършен с участието на порноактьорката Мей Уест. В дневниците си тя написала, че процесът продължил цели 15 часа.

Най-късият член достига 2,5 сантиметра. Лекарите обаче спорят, че подобен рекорд изобщо е възможен.

Най-голямата колекция на порнографията се намира в Института за изучаване на сексологията в Сан Франциско. В нея има примерно 80 000 книги и 150 000 филма.

Най-големият нудистки плаж се намира във Франция – провинция Лангедок. Той се нарича Domaine de Lambeyran и в хубави дни е поти запълнен с голи тела. А площта му е 3,4 квадратни километра.

Хирургът, извършил най-много операции за смяна на пола, се казва Стенли Байбър. Благодарение на ръцете му 3000 мъже станали жени, а 304 дами се въоръжили с мъжки полови дадености и попълнили редици на силния пол.

Първият вибратор бил парен. Изобретен е от доктор Джордж Тейлър през 1869 година за борба с женската истерия.

Най-скъпият сутиен с името Red Hot Fantasy е създаден от американската фирма Victoria Secret. Той щедро е украсен с мъниста от рубини и брилянти и цената му е примерно 15 милиона евро.

Източник: edna.bg

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via