Най-добрите и най-лошите начини да се отървете от целулита

Ако вие, както повечето жени, вярвате, че тялото ви ще изглежда по-добре, ако се отървете от целулита на краката и бедрата, нашата статия ще ви бъде полезна.

Добрата новина е, че има много лечения за целулит. Лошото е, че изборът на най-добрия метод е наистина труден. Да сравним възможните методи за лечение на целулита и да намерим този, който ви подхожда на бюджета и начин на живот.

Лекува ли се целулита наистина?

Много жени се надяват, че намаляването на теглото ще им помогне да се отърват от целулита. Всъщност, загубата на тегло може да подобри външния вид на кожата. Но в някои случаи загубата на тегло не работи сама по себе си. Ето защо, жените се опитват други начини да направят кожата по-гладка и по-еластична.

Има стотици продукти срещу целулита, производителите на които казват, че работят добре. Някои антицелулитни кремове, ролки и лосиони са достъпни за закупуване онлайн или в аптека. В допълнение, има одобрени лекарства за лечение на целулит. Но дали някой от тях работи?

Д-р Дейвид Стол, дерматолог, лекува известни хора и често се нарича „звезден дерматолог“. Д-р Стол не предлага никакви методи за премахване на целулита, защото не вярва, че те работят. Д-р Стол предлага лечения за подобряване на външния вид на кожата, но то не примахва целулита.

Д-р Пол Лоренц, сертифициран пластичен хирург, практикуващ в Ню Йорк, е съгласен, че лечението с целулит не е идеално, но той вижда подобрение в кожата на пациента след процедурите, които предлага. “Лечението може да бъде полезно,” казва той, “ако е част от здравословен начин на живот.”

Как да намерим най-доброто лекарство за целулита?

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via