fbpx

Модна богиня стана бездомница (Снимки)

На 20-годишна възраст светът бе в краката ѝ – испанската красавица вече бе излизала на кориците на списания като Vogue, а в Ню Йорк стана част от прочутата агенция Ford Models.

Днес, вече 57-годишна, Настасия Урбано е бездомница, която живее по улиците на каталунската столица Барселона и спи под банкомати, пише dailymail, цитиран от „Канал 3“.

На върха на славата си тя участва на модни дефилета до супермодели като Линда Еванджелиста, била е лицето на иконичния модел Opium на „Ив Сен Лоран“, и е вечеряла с Джак Никълсън и Анди Уорхол през 80-те години на миналия век.

„Бях по всички списания, обичаха ме всички, даваха ми един милион долара на година за само 20 дни работа – така беше 3-4 години“, споделя тя. „Един ден вечерях с Джак Никълсън, на следващия – с Анди Уорхол или дори Роман Полански. Участвах в купони с Мелани Грифит, Дон Джонсън, със Саймън и Гарфънкъл.

Готвех да отида на сватбата на Мадона с Шон Пен, защото Дейвид Кийт (американски актьор) бе поканен, а с него бяхме двойка тогава, но този ден имах махмурлук и не успях да стана от леглото. Имах всичко, живеех като кралица“.

Кошмарът я връхлита с избора ѝ на мъжа, станал неин съпруг и баща на децата им. Тя плащала за всичко, а накрая той я оставил само с дрехите на гърба ѝ. „Единственото хубаво нещо от връзката ни бяха моите деца, останалото беше ужасно. Той плащаше за всичко с моите пари, само два дни след като се запознахме, той поиска от мен да му купя BMW и аз, като глупачка, подписах чека. Бях влюбена“, спомня си Настасия Урбано.

Днес тя страда от депресия, на няколко пъти е била изхвърляна от различни домове, защото не може да си плати наема. В тази безизходица бившият супермодел спи или на дивана у приятели или в денонощни помещения с банкомати.

„Искам да живея, а не само да оцелявам. Уморена съм от оцеляването и просенето на пари. Хората около мен си отидоха, всички си отиват от мен и аз не съм изненадана. Искам децата ми да ме виждат, че съм добре. Искам да се възстановя като личност, да съм окей, за да може те да се гордеят с мен“.

На помощ ѝ се притекли нейни бивши колежки, една от които, Рут Шулер, споделя: „Шокирана съм, никой не очакваше това! Ние бяхме на ниво принцеса, но тя, тя беше на нивото на богиня. Помня я като доста стеснителна, много красива и много щедра към останалите. Сега се събираме с още хора, първото нещо е да разговаряме с нея, да разберем как е и от какво се нуждае“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x