fbpx

Мъж създаде шише под формата на женска гърда

Идеята на Аял Лененари се появила в средата на нощта, докато затоплял млякото за тригодишен син Даниел.

Иновативната бутилка ви позволява да храните и успокоявате бързо детето, като използвате естествените форми на човешкото тяло.

Айал споделя тази концепция с приятеля си Асаф Кехат, който е биоинженер. Те стигнат до заключението, че сега не предлагат нещо подобно на пазара и решиха да превърнат тази идея в реалност.

Nanobébé е конусовидна бутилка, оформена като женска гърда. Проблемът с майчиното мляко е, че според повечето експерти той не може да бъде нагряван директно в микровълнова фурна или на котлони, защото неговите полезни хранителни свойства се губят.

От друга страна обаче броят на бактериите в него се удвоява на всеки 20 минути, когато се съхранява при стайна температура.

Според Ayal Lanternari специфичната геометрия на бутилката разпределя майчиното мляко в хомогенен слой, за да ускори охлаждането му, но в същото време забавя растежа на бактериите в него.

Ергономичната форма помага на детето да свикне с него по-лесно.

В допълнение към Nanobébé се предлагат разнообразни добавки, включително пакет за новородени. Целият пакет е на цена от 95 долара, а само един комплект от три бутилки струва $ 23.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x