Lidl със 7 нови магазина у нас

Веригата супермаркети Lidl обяви, че ще отвори 300 нови работни места през тази година, като набирането на персонал е свързано с готвените поне 7 нови обекта на компанията на българския пазар.

Отворените позиции са за касиер-продавач, като от фирмата посочват, че началната брутна заплата за магазините в София е в размер на 1260 лева, като от тях 60 лева са под формата на ваучери за храна.

От Lidl посочват още, че това ще е стартово възнаграждение, което ще се увеличава постепенно и след третата година ще бъде до над 1600 лева, пише Дунав мост.

“Към това се добавят още допълнително здравно застраховане, модерна работна среда и отлични условия, както и възможност за гъвкаво работно време”, посочват в официално съобщение от “Лидл България”.

“Вярваме, че ще намерим тези нови 300 души, които ще обогатят силния ни екип и които ще разпознаят себе си в нашия девиз: “Успехът си ти”, коментира главният изпълнителен директор на компанията за България Милена Драгийска.

“Състезанието за качествени кадри вече е глобално – не само в България, но и в цяла Европа. Тенденцията днес е, че не работодателите избират своите служители, а обратното – хората избират компаниите, за които да работят”, посочва от своя страна управителят на P&P Bulgaria Мирена Колева.

Хората, които имат желание да кандидатстват за работа във веригата, могат да го направят на официалния й сайт.

Lidl е на българския пазар от 2010 година, като към момента веригата има 87 обекта в 46 града в страната, както и две логистични бази. За компанията у нас работят над 2300 служители.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via