fbpx

Лъсна измамата на Деси Цонева – ето как излъга нагло цяла България

На лъжата краката са къси, а тези на Деси Цонева – двойно! Дъщерята на телевизионната легенда Димитър Цонев нагло и безцеремонно излъга цяла България или поне онази част, която снощи бе избрала Нова тв за старта на десетия юбилеен сезон на „ВИП Брадър“.

Социалните мрежи, в това число и страницата на шоуто във „Фейсбук“, врят и кипят с негативни коментари срещу наследницата на журналиста, от чиято смърт не са отминали още 40 дни.

Въпреки това обаче нахаканата му щерка не се поколеба дали да влезе в сеирджийското предаване, уж за да разказва за паметта на Димитър Цонев, да представи по-близко до хората неговия чисто човешки образ, извън ролята му на светска персона, а и да рекламира фондацията за талантливи млади журналистически „пера“, коята създаде на името на татко си.

В тон с поговорката, че гузен негонен бяга, при влизането си в Къщата миналата нощ, Деси Цонева сметна за нужно да уведоми зрителите, че се е споразумяла с „Биг Брадър“ за участието си още преди година и като отговорен човек не може да му скрои номер. Та дори и да има нещастен случай в семейството й…

Голямата лъжа на Деси обаче лъсна зловещо! Госпожица Цонева е била поканена във „ВИП Брадър“ и е подписала договор месец и половина преди внезапната кончина на баща си, твърдят от екипа на предаването, неразбирайки защо Деси лъже, тъй като и в двата случая договорът е подписан преди кончината на татко й.

„Ти си пълнолетна и сама решаваш дали ще участваш, или не“, й казал баща й дни преди да бъде повален от инсулт.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x