Кубрат Пулев разкри кога и къде е следващият му мач

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев разкри датата и мястото на следващия си мач на професионалния ринг. Това ще е първи сблъсък за него след победата над Хюи Фюри в “Арена Армеец”.

“В личния ми живот не се случва нещо интересно в момента, но пък едно нещо мога да потвърдя, което до момента не се знаеше. Следващият ми мач ще бъде на 23 март в Лос Анджелис”, призна Кобрата в интервю за блога “bwtalkingsport”.

“Нямам никакви страхове. Каквото и да се случи, ще се случи, независимо дали се страхувам или не. Така че нищо не ме притеснява”, добави Кубрат Пулев за страховете си.

“Да, разбира се! Например Дилиън Уайт отмени битката с мен. Той виеше като кучка и се държеше така, сякаш е голяма работа, но после избяга. Много е интересно, че той е преди мен в класацията. Същото се случи и с Джаред Милър, който също отмени битката с мен. За моите почитатели, всичко, което мога да кажа е, че много скоро ще се боря за световната титла и ще спечеля! Оценявам и много ви благодаря за мощната подкрепа, с която винаги ме мотивирате”, завърши Пулев към феновете си.

Засега не е ясно кой ще е следващият съперник на Кубрат Пулев. Доскоро се спекулираше, че първата му изява за 2019 година може да е в средата на април и то в Чикаго, където беше самият Пулев на няколко пъти през миналата година, а всеизвестен факт е, че там има сериозна българска общност.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via