fbpx

Криско се пропи след раздялата с Капчикова

Мина почти половин година, откакто една от най-коментираните светски двойки се раздели. Рапър номер едно Криско и последната победителка в конкурс Мис Плеймейт Ася Капчикова бяха най-коментираната двойка в родния шоубизнес. Изневери, аборти, побой и дори здравословни проблеми са някои от клюките, които витаят около раздялата им. Оказва се обаче, че Криско не може да преживее това, че е позволил на Ася да си тръгне. Оттогава не може да погледне друга жена. Налегнала го е страшна депресия, а слуховете гласят, че прекалява с алкохола.

Приятелите на Криско се опитвали по всякакъв начин да му помогнат след раздялата с изкусителката. Те често го карали да излиза, да се забавлява и дори да си намери ново момиче. За съжаление обаче изпълнителят е потънал в сериозна депресия и дори не искал да погледне нова жена. Други пък твърдят, че започнал да прекалява с алкохола. Интересното е, че на една от последните снимки на рапъра в обятията му е не коя да е, а скандалната моделка Габриела Попова. На кадъра певецът изглежда в нетрезво състояние.

Има и такива, които смятат, че изпълнителят се е фокусирал само върху кариерата си и това е причината да не допуска жени в живота си. Дори Нова година прекарал с приятели в заведение, за първи път без жена до себе си.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x