fbpx

Красива руска телевизионна звезда изчезна без следа (Снимки)

24-годишна красавица, станала известна с участието си в руското тв шоу „Холостяк“ изчезна. За Роза Херц, чието истинско име е Анастасия Матронина, не се знае нищо от 2 седмици.

За изчезването на момичето съобщиха неините приятели в социалните мрежи. Според тях Роза е трябвало да лети от Дубай за Москва, но така и не се е прибрала. Последното „стори“ на красавицата е как самолетът излита. След това от нея няма ни вопъл, ни стон в Инстаграм. „Нашата приятелка Анастасия Матронина е изчезнала.

Последният път, когато се свързах с нея, беше на 30 януари 2019 г. До днес нищо не се чува за нея, тя не отговаря на съобщенията, телефонът е извън обхват“, споделя моделката Тина Сокол, която е приятелка с Анастасия. Приятелите на красавицата са решили да организират търсенето й. Те апелират всеки, който притежава каквато и да е информация, да сложи хаштаг #найдирозу в Instagram.

Въпреки това до този момент никой не се е свързал с полицията. Както обясни и Тина, никой не е разбирал какво се случва. Но сега близкиете й смятат да напишат изявление до правоприлагащите органи, предава Блиц.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x