Крадец се опитва да открадне автомобил пред камера в Бургас

Непълнолетно момче се опита да открадне два автомобила от паркинг в Бургас и накрая си тръгна с акумулатора на единия от автомобилите.

На кадри от охранителните камери се вижда как той претърсва автомобила основно, изпушва цигарите на собственичката, дори си намира и питие в багажника.

Собственичката на колата изпрати видеозаписи с молба крадецът да бъде разпознат и намерен.

Ето пълния текст на писмото й:

„Вечерта на 24.06.2018 г. младеж на видима възраст около 18-20 г. се опитва да открадне паркирания пред дома ми служебен автомобил на ул. „Фердинандова“ 78. След неуспешен опит да го запали, го претърсва основно и накрая си тръгва с акумулатора. Отваря Опела ми и прекарва вътре близо час в опити да го запали, дори се вижда как прехвърчат искри. Накрая колата ми е оставена заключена, макар и без акумулатор. Моля за гласност, за да се установи самоличността на младежа.

„Аз не го разпознавам. Вчера сутринта органите на реда бяха самосезирани. Отидох, дадох показания и подадох жалба по тяхно настояване, тъй като става въпрос за един акумулатор. Останах учудена, след като снощи към 17:30 ми се обадиха от полицията, за да ми кажат, че е разпознат и задържан, а акумулаторът ми е при тях”, разказа собственичката на автомобила.

От полицията са казали, че лицето няма 18 годишна възраст.”

Видео:

 
 
 
Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via