Какво означава, когато видим на часовника 12:12, 13:13 и другите еднакви часове

Не може да не сте попадали на момент, когато часовникът показва еднакви цифри- 10:10, 12:12, 13:13 …

Дори и да не сте суеверни, тайничко си пожелавате нещо, което много искате с надеждата то да се случи.Нека погледнем, какво се крие зад тези “късметлийски” комбинации от еднакви цифри.

Какво трябва да предприемем, ако видим числова редица с еднакви цифри? И как да разтълкуваме тяхното значение? В следващите редове ще се сдобиете с ключа към тази загадка.

111 / 1111

Наблюдавайте внимателно мислите си! Старайте се да мислите само това, което искате, а не това, което не искате. Тази последователност означава, че има отворена врата за вас и вашите мисли бързо се превръщат в съдба.

Число с последователни единици е като ярка светлина. Това означава, че Вселената току що е направила моментална снимка на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си.

222 / 2222

Вашите нови идеи са започнали да се превръщат в реалност. Поливайте ги и ги подхранвайте като крехки семена. Скоро те ще поникнат от почвата, така че вие ще можете да видите доказателствата, че Вселената сбъдва желанията ви. С други думи, не губете и пет минути пред чудото. Поддържайте положителни мисли, поддържайте жизнеността си и продължете да визуализирате.

ЕТО И ОСТАНАЛИТЕ!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x