Как да познаеш, че те използва само за СЕКС

Момче среща момиче. Двамата правят секс. Момичето се чуди дали той я използва само за удоволствие в спалнята. Звучи ли ви познато?

 

 

С приложенията за запознанства, социалните мрежи и всички сложни сценарии, които се разиграват в нашата модерна култура, нещата могат да станат доста объркващи, когато става въпрос за секс и излизане.

Няма нищо по-лошо от това да си паднеш по мъж, който само се интересува да прекарва време с теб под чаршафите. Понякога може да ни е трудно да го разберем, затова ви предлагаме 5 сигурни знака, че той ви използва само за секс.

Как да познаеш, че те използва само за СЕКС

1. Винаги отивате на по питие

Ако един мъж иска да имате връзка, а не само да правите секс, той ще прекарва повече време с вас, за да ви опознае. Докато бирата и розето в бара са идеални за първа среща, ако това е единственото място, където ви кани, това е червен флаг.Ако той иска да разбере повече за вас и има по-сериозни намерения, ще помисли за други дейности, които може да правите заедно. Едно от хубавите неща на връзката е да преживявате нови и вълнуващи неща заедно, да ходите на ресторанти, музеи, изложби… Напитките в бара са забавни от време на време, но определено не трябва да са единственото нещо, което правите с него. Ако е така, просто ви използва за забавление в спалнята.

2. Не сте свързани в социалните мрежи

Ако излизате с мъж повече от 3 месеца, трябва или да сте приятели във Facebok, или да се следвате в Instagram. Когато той не иска да се обвързва с вас онлайн, това означава, че няма никакви по-сериозни намерения.

3. Запознали сте в Tinder

Оригиналната цел на Tinder е да бъде приложение за секс. Макар че някои от мъжете там си търсят и нещо по-сериозно, все още това си е начин да си намерите някого, с когото просто да се забавлявате в леглото. Tinder е като McDonalds на срещите. Получавате много внимание, но не най-доброто от предлаганото.

4. Той е постоянно зает

Ако той постоянно е извън града, посещава семейството си или пътува по работа, това са много червени флагове. Някои мъже наистина са много заети, но ако той никога не е на разположение, това означава, че не е готов за връзка и най-вероятно просто се наслаждава на компанията ви в спалнята.

5. Той “не търси нищо сериозно”

Чуете ли тази фраза, не трябва повече да си правите планове за връзката ви. Ако той каже това, след като е спал с вас, е време сериозно да премислите отношенията си с него. Когато един мъж ви казва какво иска, слушайте го. Заслужавате да бъдете с някого, който всъщност желае да ви бъде приятел. Наистина няма значение дали сте най-красивата, с невероятен характер и интелект. Ако той просто не е готов за нещо сериозно, трудно ще промените това. По-добре го приемете и си спестете болката.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via