Как да изчистим отрицателната енергия от дома си с вода?

Със сигурност поне веднъж в живота си сте били в такава ситуация: влизате в стаята и чувствате, че настроението ви изведнъж изчезва.

Понякога забелязвате, че се чувствате неудобно на определено място. Всички тези странни усещания имат причина.

“Неудобната” стая е заета от негативна енергия. Много е лошо, ако почувствате нещо подобно в апартамента си. Това те кара изведнъж да изпаднеш в гняв, да изпиташ пристъпи на агресия или да се разправяш с домакински дреболии. Ако се чувствате неудобно в собствения си дом, това предполага, че отрицателната енергия е твърде силна или се натрупва тук за дълго време. Добрата новина е, че има начин не само да се намери източникът на отрицанието, но и да се неутрализира напълно.

Уверяваме ви, че е толкова просто, колкото да излеете чаша вода. Ако ви е грижа за вашето емоционално и физическо здраве, можете да направите този прост трик.

Какви са съставките, включени в тестването?

За да проверите нивото на енергия в стаята, наистина се нуждаете от чаша вода. В допълнение, пригответе етерично масло от салвия, оцет и морска сол. За щастие, всички тези съставки са на разположение и са на стойност за стотинки.

Но защо всички тези продукти могат да „изчистят“ отрицателна енергия?

Със сигурност сте чули, че водата има уникална памет. Тя е в състояние да натрупва и съхранява всякаква информация, идваща от външния свят. Силата и мъдростта на градинския чай е широко използвана по време на древногръцката и римската медицина. Самият Хипократ нарича това растение „свещена трева“.

Днес салвията се използва за лечение на депресия, болки в гърлото, заболявания на стомашно-чревния тракт, диабет, деменция. Последните научни изследвания разкриха способността на растението да възстанови клетъчните увреждания, причинени от свободните радикали.

ЕТО КАК ДА НАПРАВИТЕ ПРОЧИСТВАЩАТА ВОДА!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via