Как да го възбудиш, независимо къде сте

Той може да е луд по теб, но винаги има още няколко съблазнителни трика, които да приложиш върху него.

Убеди го, че трябва да прави секс с теб сега, веднага, където и да се намирате. Бъди бомбата със закъснител, която той си мечтае да запали на секундата.

1. Сподели му гореща фантазия

Винаги си искала да правиш секс в асансьора, както във филма „Фатално привличане“? Кажи му! Може и да е нещо, което никога няма да имате смелостта да направите, но самата мисъл ще го възбуди до краен предел. Позволи на въображението ти да се развихри, дори фантазията да е далеч от комфортната ти зона.

2. Пусни някое рок парче

Приятелят ти със сигурност знае какво да очаква, ако затъмниш осветлението и пуснеш някоя нежна балада. Но сега е време да му изпратиш сигнали, че го очаква нещо много по-различно и страстно. Надуй до дупка някое рок парче, за да задействаш притока му на тестостерон. Той няма да свали ръцете си от теб.

3. Подстрижи се

Или си облечи нова рокля. Или си сложи червено червило, вместо обичайния безцветен глос. Мъжете обичат промяната. Ако си от момчиетата, които си лягат по памучно бельо, разнообрази с дантелен сутиен и прашки, гледайки как възбудата му нараства пред погледа ти.

Ето още интересни начини, как да провокираш желанието му!

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via