Известен певец се гръмна в главата, докато снима клип

Млад кънтри певец от Тексас загина нелепо по време на снимки на нов клип, предадоха американските медии. 35-годишният Джъстин Картър се гръмнал в главата, докато снимал новия си клип.

Трагичният инцидент е станал в апартамента на кънтри изпълнителя в Хюстън. Информацията беше потвърдена от близките на Картър. „Той винаги беше изпълнен с щастие, радост и смях. Ще ни липсваш”, написаха от семейството му. Майката на Картър също сподели, че той е бил прекрасен изпълнител.

По думите ѝ инцидентът е станал в неговия апартамент по време на заснемане на видеоклип. По някаква причина огнестрелното му оръжие, което е било заредено, е произвело изстрел. Куршумът уцелил певеца в главата и той починал на място. Полицията също смята, че става въпрос за нещастен инцидент.

Само дни преди трагедията Джъстин Картър подписал договор с продуцентска компания. В бранша смятали, че кънтри изпълнителят има голямо бъдеще. Огнестрелното оръжие, което е отнело живота на музиканта, е трябвало да бъде използвано като реквизит в музикалния клип. Певецът има две дъщери.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via