fbpx

Вижте с какво се храни това 20-годишно момиче, което тежи само 20 килограма! (Снимки)

Историята на тази млада жена и най-вече снимките ѝ взривиха преди време Мрежата от коментари.

Дори въпреки факта, че китайците имат доста специфично разбиране за красотата, тази девойка успява да изненада и удиви своите сънародници. Тя прилича на порцеланова кукла, която може да се счупи с едно погрешно движение.

Красивата Алиен влезе в света на социалните мрежи като ураган и веднага привлече вниманието на потребителите заради необичайния си външен вид. пише За Жената.

Тя не споделя коя е и с какво се занимава. Известно е, че е на 16 години и вероятно е от много богато семейство. Самата Алиен разказва на своите абонати как успява да постигне такива резултати. Момичето яде цветен прашец и мед, за да поддържа идеалното си тегло – 20 килограма.

Тя всъщност е доста висока за китайска жена, съдейки по дългите ѝ крака. Въпреки това, не всички потребители повярваха в реалността на тази нимфа и започнаха внимателно да изследват нейните снимки.

На места откриват „плаващ“ интериор, който може би доказва, че красавицата не е усвоила много добре Фотошопа. Твърде големите очи и тънките крайници също могат да бъдат резултат от графична обработка.

Но има твърде малко доказателства, за да я обвинят в измама. Остава да се изчака, докато някой снима тази кукла на улицата и публикува истински снимки в мрежата.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x