Изповедта на една бивша елитна компаньонка

Психолози се заели да разберат защо някои мъже са готови да платят, за да получат секс, и стигнали до неочаквани изводи.

От 585 анкетирани мъже на средна възраст, женени, работещи и с добри доходи, повечето заявили, че плащат за секс, тъй като не им достигал опит в общуването с жените. Това никак не съответствало на разпространения стереотип на мъжкото поведение.

На практика в жената-проститутка повечето клиенти търсели „образа на идеалната жена“. В повечето случаи мъжете предпочитали да не мислят за това, че купуват секс от “лека жена”, както и че работата й е недостойна.

Вероятно образът на този идеал е жена, готова за интимна близост, която се интересува от потребностите на мъже и не е взискателна от емоционална гледна точка. Забележително е също, че повечето мъже търсели традиционен секс. Тоест мъжете се стремели към традиционна форма на отношения. Тези изводи се потвърждават и от изповедта на бившата елитна компаньонка Саманта Х. Ето какво споделя тя:

“Нещата, които жените трябва да знаят за техните мъже:

1. Мъжът трябва да ви желае.

2. Той се нуждае от повече любов, отколкото си мислите.

3. Често си мисли, че обръщате повече внимание на кучето си, отколкото на него.

4. Той има нужда да ви задоволява сексуално.

5. Нуждае се от секс, както и на вас ви трябва добра пудра за лице.”

Едно от най-честите неща, които мъжете са споделяли в нейната компания е, че си обичат жените.

„Те с удоволствие биха прекарали повече време с вас, но си мислят, че вас не ви интересува“, обяснява Саманта към жените.

„Последното нещо, което искат, е да ви боли и със сигурност не искат развод, не само заради финансите или децата, а защото не искат да ви оставят. Повечето мъже са егоистични и имат различни нужди, когато става дума за секса, но търсенето на интимност другаде, не е отражение на чувствата към собствените им жени,” твърди Саманта.

Според нея мъжете търсят при проститутките задоволяване на потребности, които не са изпълнени у дома, пише lifebg.net. Саманта твърди, че мъжете се нуждаят от нежност повече, отколкото си мислите.

„Повечето мъже искат да се държа така сякаш съм тяхна любима. Искат ласки, докосвания, целувки и нежен секс“, казва тя и добавя, че интимността по-важна за тях от невероятния секс.

„Девет от десет пъти мъжът просто иска някой да го прегърне. Мъжете ми казват, че спят със съпругите си в различни стаи и че мразят това. Вярвам, че техните съпруги имат своите причини, но не забравяйте, това е мъжката версия на историята, ” казва тя.

“Престанете да мислите, дали сте епилирали добре краката си или как изглежда вагината ви. Просто се отпуснете и се наслаждавайте“, съветва Саманта.

Ще се изненадате от признанията на мъжете пред бившата елитна компаньонка кога ревнуват най-много.

„Често чувам: ” Съпругата ми сякаш не ме забелязва, когато си дойда, вниманието й е изцяло насочено към децата и кучето, а към мен – не”… Сигурна съм, че и мъжете не са ангели, но постарайте се да го накарате да се чувства специален“, казва Саманта.

„Всички заслужаваме добър секс, така че обърнете внимание на интимността във вашата връзка “, завършва Саманта.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via