Издирва се Валентин Качанов

Издирва се Валентин Качанов.

Пускам този призив с цел да се опитаме да открием един сънародник, който е в неизвестност от 8 Февруари 2019 година. Майка му се свърза с мен с призив, ако може да помогна да намерим сънародника ни.

Валентин е живял и работил в Grays, градче в прегдрадията на Лондон. Последно е говорил с майка си на 8 Февруари.

На 9-ти Февруари е излязъл от квартирата, която е споделял с приятел и не се е върнал повече. В квартирата са паспорта му, други документи, всичкия му багаж. Телефонът му известно време е давал свободно, сега дава че не може да се свърже с него човек.

Майка му, която е в България, се в свързала с българска полиция и Интерпол. Английска полиция е идвала няколко пъти в дома му, но до момента нищо.

Валентин се е разбирал с майка си, баща си и сестра си и не е имал причини да спре контакта си с тях. Никой от приятелите му във Великобритания не се е чувал с него. Валентин живее в Англия от около 3 години.

Странното е, че е пропуснал да се обади за рождения ден на баща си, както и да поздрави и майка си за 8-ми март. Неща които винаги ги е правил до сега.

Определено родителите и сестра му, които са в Родината се притесняват, че нещо неприятно може да му се е случило и за това не може да се свържат с него.

Моля ако някой сънародник, знае нещо за Валентин да се свърже с мен и аз ще предам инфото на родителите му. Нека заедно се опитаме да помогнем ако можем и разберем какво се е случило със този сънародник.

С мен може да се свържете на телефон 077 86 06 70 76 на имейл [email protected] или по Фейсбук.

Атанас Чоков

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via