fbpx

„Има такава държава“… Събота, 24-ти юни, Слави влиза в политиката

След като парламентът не одобри на първо четене мажоритарния вот от инициирания от Слави Трифонов референдум, шоуменът е рeшил – влиза в политиката с движение, по почина на Симеон Сакскобургготски.

Новата политическа формация най-вероятно ще се казва: „Има такава държава“.

Създаването й най-вероятно ще бъде обявено в събота, в столичното кино „Люмиер“. Именно тогава е насрочена среща на Трифонов с негови поддръжници.

За събитието съобщават купища листовки, раздавани из столицата. Листовките са направени от поддръжници на Слави, които са регистрирали и сайт „За Слави“ (www.zaslavi.com).

От него те призовават шоумена да поведе национален протест, зад който да застанат всички недоволни от системата.

„Слави, искаме да оглавиш недоволството и да ни поведеш – ясно и категорично!.. Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти!… През есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти! Защото България има нужда от теб!“ – пишат поддръжниците му, които само за няколко са събрали почти 200 000 харесвания.

„Елате в събота в кино „Люмиер“ и ще разберете всичко“, обясняват лаконично пред „България Днес“ от пресцентъра на шоумена.

„Шефът винаги иска да е сигурен, че това, с което се заема, ще се получи – казват източници от екипа на шоуто. – След концертите повярва, че наистина е дошъл моментът да направи движение. Проявите в зала „Армеец“ не бяха случайни. С тях се събраха пари, които да бъдат ползвани в една бъдеща кампания, като в същото време беше проверено и дали хората харесват Слави. Е, видя се, че го харесват. Дори много!“

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x