fbpx

Идеалният плод за твоята зодия е…

Плодовете са част от всяка здравословна диета. А всяка зодия е свързана с конкретен плод, който може да подобри здравето и живота на съответния представител на този знак. Ето и кой плод съответства на вашия зодиакален знак.

Овен: Лимон

Плодът на Овена категорично може да бъде назован – това е лимонът. Лимонът насърчава умствено и емоционално удовлетворение на представителите на този знак, а също така успокояват яростта и негодуванието им.

Телец: Банан

Като един истински любител на добрата храна, Телецът обича да похапва сладко, дори и когато готви. Плодът, подходящ за тази зодия е банан – макар да са с по-високо съдържание на фруктова захар, бананите подобряват здравето на черния дроб и храносмилателната система на зодиакалния знак.

Близнаци: Манго

Близнаците са известни с чувството си за хумор и активен начин на живот и в този ред на мисли плодът манго им помага да се заредят с енергия, карайки ги да се чувстват щастливи и успешни.

Рак: Ананас

Представителите на зодиакалния знак Рак пък имат нужда от ананас, който им помага да се чувстват самоуверени, организирани, бързомислещи и остроумни.

Лъв: Кокос

Кокосът пък помага на Лъва да остане спокоен и търпелив. Плодът съдейства на представителите на този зодиакален знак да покажат и артистичната си страна.

Дева: Ябълка

Идеалният плод за Девата е ябълката – тя им помага да се концентрират по-добре, да развиват уменията си, да се самоусъвършенстват, да мислят разумно и рационално.

Везни: Круша

Крушите са идеалният плод за Везните, тъй като повишават тяхната креативност, лоялност и развиват въображението им, изграждат комуникативните им умения и допринасят за вътрешното щастие.

Скорпион: Грейпфрут

Скорпионите пък имат нужда от грейпфрут в моментите, когато се чувстват раздразнени или ядосани. То ги поддържа спокойни и им помага първо да мислят и после да действат.

Стрелец: Нектарини

Сочни нектарини – от това имат нужда Стрелците, за да подобрят любовния си живот. Консумацията на този плод влияе положително и на нивото на щастие на представителите на тази зодия.

Козирог: Нар

Един нар на ден наистина пази докторите далеч от Козирозите. Те са полезни за сърцето на представителите на този зодиакален знак, насърчават волята и смелостта им.

Водолей: Праскови

Водолеите трябва да прочистват ума си и да се зареждат със енергия чрез праскови. Тя им помага да каляват характера си и да поддържат доброто си чувство за хумор.

Риби: Киви

Най-добрият плод за Рибите пък е кивито. То действа благоприятно на техните житейски и професионални задачи, помага им да бъдат по-успешни в любовта и в развиването на личните им качества.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x