Хороскоп за отслабване: препоръки на диетолози за всеки знак от зодиака

Много мъже и жени мечтаят за отслабване. Някои се нуждаят от това, за да подобрят здравето и благосъстоянието си. А други искат да бъдат по-привлекателни за противоположния пол.

Но в преследването на слабото тяло, всеки се сблъсква с едни и същи проблеми – трудност с диета, нередовни тренировки, загуба на мотивация.

Можете да се сбогувате с тези излишни килограми с помощта на Астро диетата. Фитнес и хранителни ограничения, съставени от астролози и диетолози, ще направят подхода към загубата на тегло по-индивидуализиран. В крайна сметка това, което е подходящо за представителя на една зодия, абсолютно не е подходящо за други.

Овен

Най-често хората, родени под този огнен знак, изглеждат набити. Те имат повече мускули от мастната тъкан. Сред жените, Овни често се срещат собственици на момчешкия тип физика. Що се отнася до намаляване на теглото, тук Овена често губи търпението си твърде бързо.

Звездите ги съветват да се редуват между различни видове тренировки, за да не се уморяват от монотонността. Богатата закуска не е от нещата, които работят в полза на Овена. Първото хранене за тях трябва да бъде оскъдно. Повечето от храната трябва да се консумира на обяд и вечер. Нискокалоричните диети няма да помогнат на представителите на това съзвездие да отслабнат, но включването в храната на плодове и зеленчуци не трябва да се забравя. Също така Овена е противопоказан за вегетарианството.

Телец

И жените, и мъжете, Телци са доста мързеливи личности. Най-често те започват да спортуват, когато фигурата им тотално се скапе. Идеални спортове за представители на това съзвездие са плуване или каране на колело.

Обикновено Телците, желаещи да отслабнат, минават на диета. Въпреки това елдата и кефира бързо ги отегчават и истинският глад започва. За да се предотврати това, по-добре е да се яде по-приятна храна, но на по-малки порции. За съжаление, много Телци имат изключително бавен метаболизъм. За да не преяждате прекалено много пийте няколко чаши филтрирана вода преди хранене.

ЕТО КАК ДА ОТСЛАБНАТ ЕФЕКТИВНО И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ЗОДИАКА!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via