fbpx

Хороскоп за месец Юли – Водолей

Хороскопът за юли 2017 г. ще донесе положителна енергия на хората.

Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Меркурий ще навлиза в Лъв за значителен период през Юли. Очаквайте лоялност във връзките. Обаче, Венера в Близнаци ще донесе някои конфликти в тази идилия. Ще се чувствате привлечени към пътуването и новите преживявания по принцип, които могат да се приложат и в личния живот. Много хора няма да могат да избегнат греховните си мисли.Влиянието на Марс в Рак все още продължава, което може да донесе, например, защита и любов към семейството.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Емоционални и романтични с желание за експерименти

С юли, може да очаквате точка повратна точка в кариерата си. Благодарение на предишен успех в обкръжението ви, завистливи хора може да се появят, които ще искат да ви ограбят или поне да вземат малка част от постиженията ви. Внимавайте. Лесно може да изпуснете парата като спортувате, но Водолеите не трябва да влизат в конфликти.

Семейна ваканция е правилното нещо за вас сега. Обградете се с хора, които обичате и се насладете на времето.

Ако забележите грешка, направена от шефа ви, не я казвате пред всички, кажете му насаме.

Прекарайте малко време сред природата, отколкото вкъщи пред телевизора или на компютъра.

Източник: khoroskop

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x