fbpx

Хороскоп за месец Юли – Риби

Хороскопът за юли 2017 г. ще донесе положителна енергия на хората.

Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Меркурий ще навлиза в Лъв за значителен период през Юли. Очаквайте лоялност във връзките. Обаче, Венера в Близнаци ще донесе някои конфликти в тази идилия. Ще се чувствате привлечени към пътуването и новите преживявания по принцип, които могат да се приложат и в личния живот. Много хора няма да могат да избегнат греховните си мисли.Влиянието на Марс в Рак все още продължава, което може да донесе, например, защита и любов към семейството.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Скромен и чувствителен знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

Нови интересни преживявания в кариерата могат да очакват рибите през юли. Благодарение на предишен успех, в работата ще имате възможност да бъдете част от важен и сложен проект. Дори, ако тази възможност първоначално ви плаши, този път трябва да се борите и да покажете на всички, че сте способни да се справите.

Ще се появят проблеми в семейството. Не бъдете безразлични и помогнете на тези в нужда. Когато вие се чувствате зле, те ще ви върнат услугата.

Ще разберете как да направите проекта, когато е късно. Но няма значение, поне сте се научили за следващия път.

Подновете гиричките си или въжето за скачане. Ще видите, че ще бъде забавно.

източник: khoroskop

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x