Хороскоп за месец Декември – Риби

Последният месец от годината ще ви поднесе обрат.

Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък.

Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.

Разположението на Венера и Меркурий в Стрелец през декември, означава силна връзка към обучението и информацията. Ще искате да опитате и да изследвате нови неща. И точно такива качества ще търсите в потенциалния си партньор.

Заради влиянието на Меркурий в Стрелец, ще бъдете сигурни в мислите си, което ще бъде много благородно. Все пак, няма да си позволите да направите крачка назад, което ще бъде голямо предимство особено в кариерата.

Хороскопът за декември 2017 г. насърчава хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, трябва да изчакате, докато позицията на звездите се промени отново.

Скромен и чувствителен знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение.

Рибите, които все още не са намерили половинката си, могат да се забавляват, докато общуват и флиртуват през декември. Без дори да го осъзнават ще привличат вниманието на срещуположния пол и така ще ви бъде лесно да се запознаете с нови хора. Според този хороскоп ще се насладите на Коледа най-много в семейна среда.

Ще се появят проблеми в семейството. Не бъдете безразлични и помогнете на тези в нужда. Когато вие се чувствате зле, те ще ви върнат услугата.

Сега е правилното време за инвестиции. Ще бъдат успешни.

Не подценявайте дори дребните здравословни проблеми, може да се окажат нещо по-сериозно.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via